ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASTRA VILLAGE

Για υπέροχες διακοπές

Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου, 150 μέτρα από την παραλία Άμμες, το νεόκτιστο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο ASTRA VILLAGE , άνοιξε τις πόρτες του για να σας καλωσορίσει, υποσχόμενο να κάνει κάθε στιγμή των διακοπών σας ξεχωριστή. Σε επιφάνεια 20 στρεμμάτων, βρίσκεται το κεντρικό κτίριο και το συγκρότημα κτιρίων που το περιβάλει. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα και πολυτέλεια χαρακτηρίζει το καινούργιο αυτό συγκρότημα διαμερισμάτων επηρεασμένο από την αρχιτεκτονική του Ιονίου, με νεοκλασσικά στοιχεία. Διακριτική διακόσμηση, ποιότητα κατασκευής και λεπτομέρειες που καλύπτουν κάθε σας επιθυμία συνδυάζοντας πολυτέλεια και άνεση.

Κεφαλονιά

Κεφαλονιά, στο δυτικό άκρο της Ελλάδας, στην καρδιά του Ιονίου, ευλογημένος τόπος, με άγρια ψηλά βουνά, πλούσια βλάστηση, και αμμουδερές ακτές. Με ήπιο κλίμα, ο ήλιος λάμπει τις περισσότερες μέρες του χρόνου, είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών με πολλές ομορφιές, και απίθανες αντιθέσεις που συναρπάζουν κάθε επισκέπτη. Τα Σβορωνάτα, ένα χωριό 9 χλμ από το Αργοστόλι, βρίσκεται στο μέσο του νησιού, με πολλές όμορφες παραλίες σε κοντινές αποστάσεις, ιδανικό σημείο για εξερευνήσεις σε όλο το νησί. Η παραλία Άμμες, με την καστανόχρυση αμμουδιά, και τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, μαγεύει κάθε επισκέπτη.

INFO: http://www.astra-village.gr

2 σχόλια:

ANDREAS AP είπε...

Επειδή έχω κάθε λόγο να υποστηρίζω το νησί μου και δεν έχει κανένα λόγο να χρειάζεται υποστηρικτές... (χε χε) θέλω να επιβεβαιώσω οτι η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Ξενοδοχείο είναι μια από τις πιο ωραίες... Εχει καλή παραλία αλλά ακόμα και αν δε σας αρέσει οι παραλία του Άη Χέλη πιο δίπλα (σε κοντινότατη απόσταση ) και της Αβύθου ικανοποιούν και τον πιο περίεργο που ψάχενι για ωραίες θάλασσες. Δε θα πω τίποτα για το ηλιοβασίλεμα..... Απλά χάνει όποιος δεν το ... κατέχει!!!

vaklas είπε...

To 3enodoxeio einai teleio !!! To fagito einai 8espesio , to prosopiko polu 8ermo kai to klima polu euxaristo . 8a 3anaphgaina kai tou xronou , an eixa thn dinatothta . Oson afora thn Kefalonia , einai enas epigeios paradeisos me olo to nohma ths frashs . To sinistw anepifilakta se opoion 8elei na perasei euxarista tis diakopes tou .

Δημοσίευση σχολίου