ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Σε μια ακόμα απεγνωσμένη αναζήτηση για απόδραση, βρεθήκαμε Σάββατο πρωι στο Λουτράκι. Αν και λίγες μέρες είχαν μεσολαβήσει από την Πρωτοχρονιά, η παρέα δεν είχε διάθεση για τζόγο –μιας και το καζίνο είναι πολύ ξακουστό- οπότε προτιμήσαμε μια σύντομη βόλτα στην παραλία.

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ανταριασμένος και βασική μας ανάγκη ήταν να βρούμε γρήγορα κάποιο ταβερνάκι, για να αντιμετωπίσουμε τόσο την πείνα μας όσο και το κρύο. Η ταβέρνα Μαϊστράλι βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο και έχει πολύ καλό φαγητό αλλά και τιμές.

Το κρασάκι σε συνδυασμό με το τζάκι και τη ζεστή ατμόσφαιρα μας έκαναν να αισθανθούμε καλύτερα και αφού περπατήσαμε λίγο εισβάλαμε στην καφετέρια Paul για ένα ωραιότατο καφεδάκι.

Το Λουτράκι απέχει μόλις 84χλμ από την Αθήνα και εκτός από μια μονοήμερη επίσκεψη, μπορεί να προσφέρει και περισσότερες μέρες χαλάρωσης καθώς είναι γνωστό και για τα ιαματικά του λουτρά (πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του και το νέο υδροθεραπευτήριο).

Οτιδήποτε και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο, ότι στο Λουτράκι θα πετύχετε να αφήσετε για λίγο την Αθήνα, χωρίς να απομακρυνθείτε πολύ από αυτή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου